Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ گروه تولید سریال «سایه‌بان» از دو هفته پیش کار تصویربرداری این مجموعه را در یک کارگاه تولید مبل در تهران آغاز کرده‌اند.

در خلاصه داستان این سریال به نویسندگی سعید دولتخانی و جمشید محمودی آمده است: «سایه‌بان» قصه زندگی امروز ما و شماست، دو رفیق که در منطقه‌ای کارگر نشین بزرگ شده‌اند، تا پای جان تلاش می‌کنند که چراغ خانه‌هایشان را روشن نگه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایستاده‌اند در برابر سرنوشت سرکش. عشق و ایمان ، خون می شود در رگهایشان تا از پا نیفتند و دلخوش بمانند به رحمت خدا و فرداهای بهتر، اما زخمی در راه است، زخمی که سنگ محکیست برای رفاقت دیرینه شان ...»

سریال «سایه‌بان» محصول گروه فیلم و سریال شبکه دو است و از بازیگران این مجموعه می‌توان به امین تارخ، رویا تیموریان، آزیتا حاجیان، پریوش نظریه، بهزاد فراهانی، علی اوسیوند، هستی مهدوی فر، کاوه خداشناس، خاطره حاتمی، مجتبی پیرزاده، حسام محمودی و ... اشاره کرد.

دیگر عوامل این مجموعه تلویزیونی عبارتند از:

مدیر تصویربرداری (امیر موسوی)، تصویر بردار (مهدی رضایی)، دستیاران تصویربرداری (فرهاد رستمی، مهدی میر اعلایی و مسلم میرشکاری)، سینه موبیل (میلاد عباسی‌پور و حسین ایمانی)، طراح گریم (محمدرضا قومی)، مجری گریم آقایان (سعید سدابی)، مجری گریم بانوان (شیرین زواری)، تدوین (سپیده عبدالوهاب)، دستیاران (فرشید فارسیجانی و لیلی نوروزی)، جلوه‌های ویژه بصری (علیرضا قادری اقدم)، مدیر صدابرداری (سعید بجنوردی)، دستیاران صدا (فرزین زند و حمیدرضا محب)، طراح صحنه (امیرحسین باباییان)، دستیار اول صحنه (سامان دلشاد)، مدیر صحنه (مهدی ابراهیمی)، دستیاران صحنه (میلاد رازی و محمد فخری)، منشی صحنه (مرجان تاجیک)، عکاس (فتاح ذی‌نوری)، طراح لباس (مهرناز اکبری)، دستیار لباس (المیرا شیر انگیز)، دستیار اول و مدیر برنامه‌ریزی (فرزاد رحمانی)، برنامه‌ریز (احسان طرخورانی)، دستیار کارگردان (بهروز هداوند، محمد مهرورز و محمد خان‌محمد)، مجری طرح (شیما قنبری)، مدیر تولید (سامان شعشعه)، مشاور تهیه‌کننده (ارشاد محمودی)، مدیر تولید بخش پیش تولید (علیرضا باقربیگی)، مدیر تدارکات (مرتضی اسکندری)، دستیار اول تدارکات (احسان رشیدیان)، دستیاران تدارکات (رسول عابدی، مصطفی سلطانی زاده، مصطفی حسنی و علی اسماعیلی)، مسئول سرویس (سعید رفیع‌زاده)، مسئول هنروران (حمید بخشی) و نماینده هنروران (آرش منتظری).


منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۷۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان

علی مرادی امروز در جلسه قرارگاه رسانه و فضای مجازی کردستان که با موضوع روز دختر در سالن جلسات صداوسیمای کردستان برگزار شد، گفت: سریال سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلا  در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید می‌شود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان اضافه کرد: عدم تعیین‌تکلیف شهرک سینمایی سنه‌دژ موجب تاخیر در تولید این سریال شده است که هفته آینده با پیگیری استاندار کردستان تعیین‌تکلیف خواهد شد.

وی گفت: شهیده ناهید فاتحی‌کرجو، فاطمه اسدی، فرشته باخویشی نمونه‌هایی از زن مسلمان کرد قهرمان هستند که نباید از معرفی آنها غفلت کرد.

 مرادی خاطرنشان کرد: ۵۸ شبکه ماهواره‌ای کردزبان جامعه ما را تهدید می‌کنند که الگوسازی و توجه به ظرفیت‌هایی الگویی کردستان به نوعی بازدارندگی خواهد داشت.

ماه‌شرف خانم در سال ۱۲۲۶ قمری (برابر با ۱۱۸۴ خورشیدی و ۱۸۰۵ میلادی)، زمان حکومت امان‌الله خان والی اردلان در خانوادهٔ اهل فرهنگ قادری در سنندج به دنیا آمد و به تحصیل و تربیتش همت گماشتند و بر خلاف سنت دیرین و جاری زمان، او را هم‌سطح با مردان به آموختن علوم متداول زمان تشویق و ترغیب نمودند. 

دیری نگذشت که این ماه‌شرف در ردیف ادیبات و سخن‌سنجان قرار گرفت.

مستوره با ذوق و قریحهٔ شعریش توانست با سرودن قصائد نغز و غزلیات آبدار با شاعران نامدار زمان خود مقابله کند و در تاریخ‌نویسی پابه‌پای مورخین جلوه نماید. میرزا علی‌اکبر منشی دیوان غزلیات مستوره کردستانی را بیست‌هزار بیت دانسته‌ است. 

ماه‌شرف خانم به عنوان اولین زن تاریخ‌نگار زن جهان اسلام مطرح است. دیوان اشعار، تاریخ اردلان و عقاید مستوره از جمله تالیفات این بانوی کردستانی است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد/ آغاز اجرا از ۲۵ اردیبهشت
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • محمود گبرلو بازیگر شد
  • اولین دستیار کلوپ ساز جدایی از لیورپول کوک کرد
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • آغاز «ماه پنهان» با لیندا کیانی و آرمین رحیمیان
  • «ماه پنهان» در تهران کلید خورد